Mind Power Strategieën

Mental Coaching met Pit

Bewustwording en kennis is jouw weg naar vrijheid…

Het Traject

Wellicht ben je door mijn website gegaan en heb je waarschijnlijk ook de “over mij” pagina gelezen. Hier vertel ik over mijn ervaringen. Dat ik er heel wat aan gedaan heb om mezelf weer op de rit te krijgen. Ging dit in één nacht? Nee, zeker niet. Het was een traject. In 2000 was ik echt vastberaden om de negatieve spiraal om te keren. Hoe zit het met jou?

1: Ben je er klaar voor om het verander traject in te gaan?
2: Ben je bereid om actie te ondernemen en er energie in te stoppen?
3: Ben je bereid om de “JA MAARS” overboord te gooien en feedback te ontvangen?

Als jij op de drie vragen JA kunt antwoorden, dat gaat het zeker lukken.

Vaak start men een verander traject, maar zet het niet door. De cliënten gaan vol optimisme naar huis, maar passen niet de technieken toe wanneer nodig. Of je hoort, “Ja maar, dat geldt niet voor mij”.

Het is belangrijk om te weten dat ons brein zich kan aanpassen aan elke situatie. Wanneer je maar lang genoeg de aanpassing volhoudt dan word je het.

Zaai een gedachte, oogst een daad.
Zaai een daad, oogst een gewoonte.
Zaai een gewoonte, oogst een karakter.
Zaai een karakter, oogst een bestemming.

De blokkade die je nu ervaart zijn door externe omstandigheden onbewust geprogrammeerd. Het is een mechanisme dat ooit voor jou werkte, maar nu niet meer. Het is dus aangeleerd. Maar dat wat je aangeleerd hebt, kun je ook afleren.

2,5K+

Cliënten

25+

Technieken

5

E-Books

15+

Jaar ervaring

Samenwerking

Als wij gaan samenwerken dan leer ik jou wat ik doe en deed. Ik wil dat je precies weet hoe jij zelf je patronen kunt veranderen. Verandering moet dan ook geen mysterie zijn, maar gewoon een bekende weg die je afloopt. Veranderen is actie ondernemen. 

Ik leer jou op een heldere en eenvoudige manier je problemen om te buigen. “Kennis en bewustwording” zijn belangrijk. Wanneer jij je onbewuste patronen herkent, kun je ze veranderen. En ook dat leer ik je.

Zie dit als een bron van kennis waar jij echt “rijker” van wordt. Jij bent straks “meester” over je eigen gedachte, daden, gewoonten en bestemming. Je hebt straks tientallen technieken om blokkades weg te nemen. Uit die grote verscheidenheid aan technieken kun jij zelf kiezen wat het beste werkt op dat moment. Dus het traject dat wij volgen is coaching, training en actie. 

Bewustwording en kennis is de weg naar vrijheid

Mijn laatste boek…

Stap uit de schaduw

Je leeft maar één keer en dan is het de bedoeling dat je geniet. Helaas kun je onbewuste blokkades hebben die jou weghouden van je volgende stap; hoe graag je die ook wilt maken. Je leven bestaat dan uit het vermijden van, in plaats van het bereiken van.

Dit boek geeft je inzichten, technieken en oefeningen om verandering aan te brengen naar beter. Durf uit de schaduw te stappen en vol in het licht te staan.

Schrijf je in om maximaal 1 keer per week belangrijke informatie over STOPPEN VAN JE ANGST EN ZO HET VERKRIJGEN VAN MEER ZELFVERTROUWEN te ontvangen en …  ontvang NU dit geweldige boek GRATIS.  Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de  Privacy Verklaring  Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven. * Raadpleeg altijd je arts voordat je iets met je medicijnen verandert.

Het gebeurt in jouw onbewuste.

Omdat 95% van onze acties onbewust is, moeten deze acties eerst helder worden gemaakt. Je gaat dan van onbewust doen, denken en voelen naar bewust doen, denken en voelen. Je gedrag, denken en emoties worden gestuurd door wat er onbewust aanwezig is.  Alles gaat op de automatische piloot en razendsnel. Deze processen gaan we daarom helder maken.

 

Dit kan straks weer gewoon...

De dag te beginnen met veel energie en uitdagingen. Je bent af van de negatieve gedachten die je angstig, paniekerig en onzeker maken. Je pakt de zaken weer onbevangen aan. Je hebt weer lol en benadert alles weer met open vizier en opties.

Coaching maakt voor jou helder waar jouw knelpunten liggen. Welke onbewuste patronen jou tegenhouden. Wanneer deze bekend zijn, onderneem je actie met de juiste technieken. Echter, je weet dat actie ondernemen zonder stok achter de deur vaak tot niets uitloopt. Daarom blijf ik je sturen en steunen. Net zolang tot het patroon veranderd is.

Dit is allemaal mogelijk...

We starten een coach traject van 6 sessies. Waarom 6 en niet minder? Omdat je een stok achter deur nodig hebt. Je moet herhalen. “Practise is the Mother of all skills”. 

Herhalen is belangrijk om de neurale paden in je brein “dieper” te maken. In plaats van naar het oude patroon te gaan, wil je dat het naar de nieuwe gaat. Vandaar de herhaling.


En na het traject?

Na de sessies ben je weer instaat helder en positief te denken. Negativiteit om te buigen naar positiviteit. Rust in je hoofd te hebben. Zekerheid en zelfvertrouwen uit te stralen. Duidelijk te zijn en beslissingen te nemen. Al met al je leven weer met twee handen vast te pakken en er van te genieten.

Cursus-Stop-Angst-en-Onzekerheid

Online cursus als bonus

Naast dat ik life coaching geef, is er de (online) cursus. Wanneer je kiest voor dit programma, ben je direct aangemeld voor de online cursus. Deze cursus kun je voor een heel jaar bezoeken wanneer je maar wilt.

De cursus is er stap voor stap op gericht om je krachtiger te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Want ik weet uit ervaring dat na een tijd met angst en onzekerheid je zelfvertrouwen een stuk minder  is.

Coachen, Trainen & Stok Achter De Deur

Wil jij je doel halen, dan leg je een weg af van A naar B. A is waar je nu staat en B is waar je wil komen. 

Wat mij betreft is de stap naar verandering een drieluik. (1) Coachen, (2)trainen en (3) stok achter de deur. Ik luister naar wat jij wil. Vervolgens komen de vragen om je mind te openen en de blokkades weg te nemen. Vragen die jij zelf niet kunt stellen, omdat je bewuste die niet weet. Als je ze wel wist was je probleem allang weg. Ik train om de technieken door te nemen en de verandering te laten ervaren. Ik ben de stok achter de deur om ervoor te zorgen dat de nieuwe ervaringen zullen inslijten en blijven. Ik zorg voor energie, motivatie en inspiratie.

Coaching

Coaching

Training

Training

ideale driehoek voor groei

Motivatie

Wat zeggen cliënten?

Ben je er klaar voor om je leven te keren?

Wat gaan we doen

We gaan een traject in van 6 contactmomenten en wanneer jij wilt kunnen we die GRATIS me 2 verlengen. 

Doel

Waar werken we naartoe

Het is met alles belangrijk om te weten waar je naartoe werkt. Wat wil je bereiken en niet wat wil je vermijden. Vermijden kost heel veel energie. Als jij weet wat je wil, wordt het een stuk makkelijker en krikt je motivatie op.

Inzicht

Volledige controle

Het gebeurt nu vaak dat we de controle uit handen geven en denken dat iets ons overkomt wanneer we angst ervaren. Je leert hoe je weer controle hebt. Misschien zit je nu met je “auto” in een slip. Ik leer jou hieruit te komen en te blijven.

Mindpower

De kracht in jezelf

Met je brein ben je tot grootse dingen instaat. Je kunt nagenoeg alles bereiken, maar je kunt jezelf ook de diepste put inpraten. Wat wil jij? Het is nu een kwestie van bewustwording omtrent dat wat jij de hele dag met je brein doet. Leer de kracht van jouw mindset..

Beïnvloeding

Jouw weg

Wanneer jij wilt bereiken wat jij wilt bereiken is het belangrijk te leren beïnvloeden en in eerste instantie jezelf. Beïnvloeden doe je met taal; verbaal en non-verbaal. Neem jij al waar hoe jij jezelf leidt op weg naar beter? Weet jij hoe je in enkele seconden je al goed kunt voelen? 

Angsten

Wat is nu die angst

Laten we helder maken waar jij voor wegloopt. Wanneer dit helder is, kunnen we eenvoudig deze strategie omdraaien. Angst is een label. Achter dit label zit niet meer dan een gevoel. Een gevoel dat jijzelf gestart bent. Klinkt misschien vreemd, maar ik leer je daar alles over. De vraag is: “Wat startte dit gevoel?” Samen halen we deze weg.

 

Finish

Toekomst

Je weet nu hoe jij jezelf kunt beïnvloeden. Je weet de onbewuste processen te veranderen naar positieve uitkomsten. Andere uitkomsten geeft een nieuwe en betere toekomst. Ja, een toekomst die jij zult bereiken wanneer jij je MindSetPower hiervoor inzet. Samen gaat dat zeker lukken. Jij zult over een jaar niet meer kunnen bedenken waarom je deed wat je deed.

Wat kost een traject

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat ik altijd voor je klaar zou staan. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn wanneer je in de “knoop” zit en direct hulp nodig hebt. Bel!

We gaan minimaal 6 keer in gesprek. Elk gesprek duurt tussen 60 en 90 minuten. Het doel is om na 6 keer de finish te bereiken, echter wanneer we nog tijd nodig hebben, dan verlengen dat met 2 extra sessies. Deze zijn gratis en horen bij het pakket.

De eerste keer nemen we de vraag door en zal ik uitleggen welk pad we gaan volgen. Echter, dat is niet in beton gegoten. We zijn allemaal mensen en de vraag kan veranderen gedurende het traject. 

Dus in principe zijn er 8 sessies van 60 tot 90 minuten. Verder staat het vrij om tussendoor contact op te nemen om zaken door te spreken wanneer dat nodig is.

Een totaal prijs voor dit traject is €995,00 exclusief BTW.

Samengevat

  • 6 coaching sessies van een uur (via Zoom of in mijn praktijk) – Hier worden de diepere lagen aangepakt
  • In de sessies leer ik je ook alle technieken om deze zelf toe te passen wanneer en waar je maar wilt
  • Werkboek met theorie en oefeningen.
  • Opnamen van de Zoom sessies – elke sessie wordt opgenomen, zodat je ze weer rustig kunt terugkijken
  • Toegang tot het online programma – een jaar lang toegang tot alle kennis die ik met jou deel.
  • Twee gratis sessies – hier in de praktijkruimte zijn de 1 op 1 sessies heel waardevol en geven enorm veel inzichten hoe een meer ontspannen leven te ankeren.
  • “Noodoproepen” van 30 minuten – in de periode dat wij samenwerken kan het zijn dat je mij ineens persoonlijk nodig hebt. Je hebt mijn nummer en kunt me dus 2x gratis bellen voor een half uur consult.
  • Andere contactmomenten – heb je een vraag, dan kun je die altijd mailen of appen
  

Gratis kennismakingsgesprek

Voordat je de stap maakt kun je natuurlijk bellen om meer te weten. Je wil kennismaken en ervaren of er een klik is. Zoals ik al eerder omschreef, wil ik werken met doeners die gedreven zijn om persoonlijk resultaat te halen. Het is dus een kennismaking naar beide kanten: 

  • Ben ik de coach waar jij het wel mee ziet zitten voor 6 maanden?
  • Ben jij de coachee die van aanpakken weet en er 100% voor wil gaan?

Hoe wil jij dat je toekomst eruit ziet?

Als laatste wil ik je vragen om eens goed na te denken hoe jij je toekomst wil gaan ervaren. Stel je voor dat je blijft zoals je nu bent en doet. Hoe ziet je toekomst er dan uit over 5 jaar of over een jaar uit? Hoe ziet dan je leven eruit? Wat heb je allemaal gemist?

Maar denk nu eens in dat alles verandert naar beter. Je bent weer in staat om alles te doen en ook nog op een ontspannen manier. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Wat kun je jezelf allemaal geven, of je gezin? Wat is dit je allemaal waard?

Ik hoop je snel te mogen spreken!

Albert

Albert Buschgens coacht vanaf 2006 en heeft ervaring in het wegnemen van blokkades, optimaliseren van zelfvertrouwen en het begeleiden bij het succesvol maken van bedrijven.

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved