Life Coaching Met Pit

Verandering draait om actie.
Doe je niets, denk dan niet dat het leven beter wordt.
Het is jouw leven, jij maakt de keuzes.

Even vooraf

Ik weet uit ervaring, zowel persoonlijk als zakelijk, dat verandering een weg is die je aflegt. Deze weg zie ik het liefst als een avontuur, want je gaat op ontdekking in je eigen brein. Geen ander heb je daar voor nodig, alleen jezelf. Zelf oplossen is vaak een probleem (daarom de coach), omdat de oplossing in een andere laag zit dan het probleem zelf. Een coach leidt jou daar naartoe.

Je loopt tijdens je avontuurlijke wandeling  geregeld tegen obstakels aan. Maar hé, dat heet leven. Ik help jou erbij om die obstakels te overwinnen en je pad te vervolgen tot de finish. Nu is het belangrijk om consistent te zijn en ook echt er voor te gaan. Dat kan best pittig zijn en daarom werk ik met gemotiveerde mensen met potentie. Zij zijn gewend om de schouders eronder te zetten en te vertrouwen dat het goed komt. Want goed komt het altijd.

Het Traject

Niet iedereen is daar waar hij of zij wilt zijn. Dit vraagt om verandering. Verandering vraagt om actie. Ik heb dit heel mijn leven gedaan. Elke actie brengt je ergens anders. Elk moment kom je op een “kruispunt” staan. De vraag is dan: “welke kant ga je op?” Neem je geen actie, dan heb je toch een keuze gemaakt. Echter, je zult geen vooruitgang boeken. Vooruitgang boeken kan “pijn” doen, maar blijven waar je bent ook. Hoe zit het met jou?

1: Ben jij wel klaar om te veranderen, want dit kan best eng zijn.
2: Ben je bereid om actie te ondernemen en er energie in te stoppen?
3: Ben je bereid om de “JA MAARS” overboord te gooien en feedback te ontvangen?

Vaak start men een traject, maar zet het niet door. Consistentie is één van de belangrijkste aspecten om je doelen te halen, mentale, fysieke of spirituele. Een coach doorbreekt jouw blokkades, doorziet jouw patronen, houd je op het pad en zorgt dat je jouw verantwoordelijkheden neemt.  Zonder een coach is een doel vaak als los zand in je hand. Voor je het weet is het weg. 

Denk je aan consistentie, verantwoordelijkheid en coaching dan krijg je: 

Een opnieuw gezaaide gedachte, oogst een andere daad – Een andere daad, oogst een nieuwe gewoonte – Een nieuwe gewoonte, oogst een ander karakter – Een ander karakter, oogst een nieuwe bestemming.

Eenmaal gezaaid moet je er voor zorgen dat de grond waar in het groeit (jouw mindset) vruchtbaar is. Dat je het consistent voeding geeft, maar ook de juiste. Helaas hebben we allemaal onze blinde vlek en daarom is het van belang dat iemand “van buiten” je aanstuurt en attent maakt op die vlek. 

2,5K+

Cliënten

25+

Technieken

5

E-Books

15+

Jaar ervaring

Bewustwording en kennis is de weg naar vrijheid

Als wij gaan samenwerken dan leer ik jou wat ik doe en deed. Ik wil dat je precies weet hoe jij zelf je patronen kunt veranderen. Verandering moet dan ook geen mysterie zijn, maar gewoon een bekende weg die je afloopt. Veranderen is actie ondernemen. 

Ik leer jou op een heldere en eenvoudige manier je problemen om te buigen. “Kennis en bewustwording” zijn belangrijk. Wanneer jij je onbewuste patronen herkent, kun je ze veranderen. En ook dat leer ik je.

Zie dit als een bron van kennis waar jij echt “rijker” van wordt. Jij bent straks “meester” over je eigen gedachte, daden, gewoonten en bestemming. Je hebt straks tientallen technieken om blokkades weg te nemen. Uit die grote verscheidenheid aan technieken kun jij zelf kiezen wat het beste werkt op dat moment. Dus het traject dat wij volgen is coaching, training en actie. 

Het gebeurt in jouw onbewuste.

Omdat 95% van onze acties onbewust is, moeten deze acties eerst helder worden gemaakt. Je gaat dan van onbewust doen, denken en voelen naar bewust doen, denken en voelen. Je gedrag, denken en emoties worden gestuurd door wat er onbewust aanwezig is.  Alles gaat op de automatische piloot en razendsnel. Deze processen gaan we daarom helder maken.

Dit kan straks gewoon weer...

Straks begin je de dag weer vol positiviteit en met veel energie en uitdagingen. Je bent af van de negatieve gedachten die je angstig, paniekerig en onzeker maken. Je pakt de zaken weer onbevangen aan. Je hebt weer lol en benadert alles weer met open vizier en opties.

Coaching maakt voor jou helder waar jouw knelpunten liggen. Welke onbewuste patronen jou tegenhouden. Wanneer deze bekend zijn onderneem je actie met de juiste technieken. Echter, je weet dat actie ondernemen zonder stok achter de deur vaak tot niets uitloopt. Daarom blijf ik je sturen en steunen. Net zolang tot het patroon veranderd is. 

En na het traject?

Na de sessies ben je weer instaat helder en positief te denken. Negativiteit om te buigen naar positiviteit. Rust in je hoofd te hebben. Zekerheid en zelfvertrouwen uit te stralen. Duidelijk te zijn en beslissingen te nemen. Al met al je leven weer met twee handen vast te pakken en er van te genieten.

Coachen, Trainen & Stok Achter De Deur

Wil jij je doel halen, dan leg je een weg af van A naar B. A is waar je nu staat en B is waar je wil komen. 

Wat mij betreft is de stap naar verandering een drieluik.

(1) Coachen (patronen, angsten en trauma’s helder krijgen),

(2) Trainen (nieuwe informatie leren)en

(3) Stok achter de deur (consistentie en verantwoordelijkheid neme voor je eigen acties)

Ik hoef jou niet jouw vak te leren, daar ben jij beter in dan ik. Het gaat om helder te krijgen wat jou tegenhoudt te bereiken wat je voor ogen hebt. 

Coaching

Coaching

Training

Training

ideale driehoek voor groei

Motivatie

Wat zeggen cliënten?

Ben je er klaar voor om je leven te keren?

Wat gaan we doen

We gaan een traject in van 6 contactmomenten en wanneer jij wilt kunnen we die GRATIS me 2 verlengen. 

Doel

Waar werken we naartoe

Het is met alles belangrijk om te weten waar je naartoe werkt. Wat wil je bereiken en niet wat wil je vermijden. Vermijden kost heel veel energie. Als jij weet wat je wil, wordt het een stuk makkelijker en krikt je motivatie op.

Inzicht

Volledige controle

Het gebeurt nu vaak dat we de controle uit handen geven en denken dat iets ons overkomt wanneer we onzekerheid ervaren. Je leert hoe je weer controle hebt. Misschien zit je nu met je “auto” in een slip. Ik leer jou hieruit te komen en te blijven.

Mindpower

De kracht in jezelf

Met je brein ben je tot grootse dingen instaat. Je kunt nagenoeg alles bereiken, maar je kunt jezelf ook de diepste put inpraten. Wat wil jij? Het is nu een kwestie van bewustwording omtrent dat wat jij de hele dag met je brein doet. Leer de kracht van jouw mindset..

Beïnvloeding

Jouw weg

Wanneer jij wilt bereiken wat jij wilt bereiken is het belangrijk te leren beïnvloeden en in eerste instantie jezelf. Beïnvloeden doe je met taal; verbaal en non-verbaal. Neem jij al waar hoe jij jezelf leidt op weg naar beter? Weet jij hoe je in enkele seconden je al goed kunt voelen? 

Angsten

Wat is nu die onzekerheid

Laten we helder maken waar jij voor terugdeinst. Wanneer dit helder is, kunnen we eenvoudig deze strategie omdraaien. Onzekerheid is een label. Achter dit label zit niet meer dan een gevoel. Een gevoel dat jijzelf gestart bent. Klinkt misschien vreemd, maar ik leer je daar alles over. De vraag is: “Wat startte dit onzekere gevoel?” Samen halen we dit weg.

 

Finish

Toekomst

Je weet nu hoe jij jezelf kunt beïnvloeden. Je weet de onbewuste processen te veranderen naar positieve uitkomsten. Andere uitkomsten geeft een nieuwe en betere toekomst. Ja, een toekomst die jij zult bereiken wanneer jij je MindSetPower hiervoor inzet. Samen gaat dat zeker lukken. Jij zult over een jaar niet meer kunnen bedenken waarom je deed wat je deed.

Wat is een traject

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat ik voor je klaar sta. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn wanneer je in de “knoop” zit en direct hulp nodig hebt. Bel!

We gaan minimaal 6 keer in gesprek. Elk gesprek duurt tussen 60 en 120 minuten. Het doel is om na 6 keer de finish te bereiken, echter wanneer we nog tijd nodig hebben, dan verlengen dat met 2 extra BONUS sessies. Deze zijn gratis en horen bij het pakket.

De eerste keer nemen we de vraag door en zal ik uitleggen welk pad we gaan volgen. Echter, dat is niet in beton gegoten. We zijn allemaal mensen en de vraag kan veranderen gedurende het traject. 

Dus in principe zijn er 8 sessies van 60 tot 120 minuten. Verder staat het vrij om tussendoor contact op te nemen om zaken door te spreken wanneer dat nodig is.

Een totaal prijs voor dit traject is € 995,00 exclusief BTW.

Extra Bonus

Bij dit hele pakket krijg je ook een jaar lang toegong tot de online cursus STOP ANGST EN ONZEKERHEID..

Cursus Stop Angst en Onzekerheid

Gratis kennismakingsgesprek

Voordat je de stap maakt kun je natuurlijk bellen om meer te weten. Je wil kennismaken en ervaren of er een klik is. Zoals ik al eerder omschreef, wil ik werken met doeners die gedreven zijn om persoonlijk resultaat te halen. Het is dus een kennismaking naar beide kanten: 

  • Ben ik de coach waar jij het wel mee ziet zitten voor 6 maanden?
  • Ben jij de coachee die van aanpakken weet en er 100% voor wil gaan?

Hoe wil jij dat je toekomst eruit ziet?

Als laatste wil ik je vragen om eens goed na te denken hoe jij je toekomst wil gaan ervaren. Stel je voor dat je blijft zoals je nu bent en doet. Hoe ziet je toekomst er dan uit over 5 jaar of over een jaar uit? Hoe ziet dan je leven eruit? Wat heb je allemaal gemist?

Maar denk nu eens in dat alles verandert naar beter. Je bent weer in staat om alles te doen en ook nog op een ontspannen manier. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Wat kun je jezelf allemaal geven, of je gezin? Wat is dit je allemaal waard?

Ik hoop je snel te mogen spreken!

Albert

albert buschgens

Albert Buschgens coacht vanaf 2006 en heeft ervaring in het wegnemen van blokkades, optimaliseren van zelfvertrouwen en het begeleiden bij het succesvol maken van bedrijven.

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved