Life Coaching Met Pit om weer vol zelfvertrouwen verder te gaan.

Even vooraf

Waarschijnlijk weet je dat je je niet overal bewust van bent. Sterker nog: minder dan 5% is slechts bewust, al het andere gebeurt onbewust. Dus er is een bewust deel en een onbewust deel. Nu doen we allemaal ons best om problemen met ons bewuste deel op te lossen. Helaas lukt dit nauwelijks tot niet wanneer het gaat mentale problemen. Ik denk dat jij dat wel zult beamen, want anders was je niet nieuwsgierig op deze site gekomen.  

Gelukkig geef jij wel signalen die vanuit het onbewuste komen. Deze signalen herken je in de gesproken taal en de lichaamstaal, oftewel het non-verbale. Een coach maakt deze signalen helder en weet samen met jouw deze obstakels op te lossen.

Het Traject

Iedereen, maar dan ook iedereen heeft obstakels op zijn pad. We hebben allemaal wel iets meegemaakt in het verleden dat nu zijn schaduw over je heel werp. Zulke obstakels blokkeren letterlijk jouw weg naar geluk en succes. We leven te veel vanuit angst en onzekerheid en dat is onnodig. Je kunt oude problemen (trauma’s) nu oplossen, zodat ze je niet meer belemmeren.

Dit vraagt om verandering en verandering vraagt om actie. Ik heb dit heel mijn leven gedaan. Elke actie brengt je ergens anders. Elk moment kom je op een “kruispunt” te staan. De vraag is dan: “welke kant ga je op?” Neem je geen actie, dan heb je toch een keuze gemaakt. Echter, je zult geen vooruitgang boeken. Hoe zit het met jou? 

1: Ben jij wel klaar om te veranderen, want dit kan best confronterend zijn.
2: Ben je bereid om actie te ondernemen en er energie in te stoppen?
3: Ben je bereid om de “JA MAARS” overboord te gooien en feedback te ontvangen?
4: Ben je bereid om uit je comfort zone te stappen en meer te ontdekken?

Je hoort vaak dat men een traject start, maar het niet afmaakt. Bij mijn clienten gebeurt dat niet. Ik help jou door te zetten en af te maken. Consistentie is één van de belangrijkste aspecten om je doelen te halen; mentale, fysieke of spirituele. Een coach doorbreekt jouw blokkades, doorziet jouw patronen, houd je op het pad en zorgt dat je jouw verantwoordelijkheden neemt.  Zonder een coach is een doel vaak als los zand in je hand. Voor je het weet is het weg. 

2,5K+

Cliënten

25+

Technieken

5

E-Books

15+

Jaar ervaring

Coachen, Trainen & Stok Achter De Deur

Het is gebleken dat het jou tot nu toe niet is gelukt om te komen waar je wilt. Een mi ndset life coach helpt jou hierbij. We  gaan samen aan de slag om jou daar te brengen waar jij wilt.

Ik werk met de C.T.S. methode.

Wat mij betreft is de stap naar verandering een drieluik.

(1) Coachen (patronen, angsten, spanning en onzekerheid helder krijgen en wegnemen),

(2) Trainen (nieuwe informatie leren),

(3) Stok achter de deur (consistentie en verantwoordelijkheid neme voor je eigen acties – zorgen dat nieuwe patronen Onbewust Bekwaam worden)

Het gaat om helder te krijgen wat jou tegenhoudt te bereiken wat je voor ogen hebt: fysiek, mentaal en spiritueel.

Albert-13A

Coaching

Training

Training

ideale driehoek voor groei

CTS methode brengt motivatie

Ben je er klaar voor om je leven te keren?

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved