Premium Coaching

Ontdek in een persoonlijke call met Albert welke kansen er voor jou zijn om met zijn hulp weer de nummer 1 te worden.

Herken jij dit?

Je hebt grote ambities. Je weet dat je krachtig bent, actiegericht en hebt al de nodige successen behaald. Toch sluipt er steeds die onzekerheid in. Dit blokkeert, maar je wilt meer. Meer uit jezelf halen. Maar dan wel ontspannen en weten dat je goed genoeg bent.

Je zegt vaak tegen jezelf: “Ik wil niet langer doorgaan zoals ik nu bezig ben en doe. De constante druk, het gepieker, slechte nachten, druk op je relatie en het altijd beschikbaar moeten zijn.  

Je wilt weer in een flow leven.

Waar ging het mis?

Je kent jezelf niet anders dan krachtig. Nu lijk je af en toe niet vooruit te branden. Waar is het plezier gebleven? De vrijheid? De ontspannen nachten?

Je bent meer bezig met problemen in je hoofd dan wenselijk. Tot je schrik voel af en toe zoveel onrust, dat het lijkt dat angst de overhand neemt.

Je wilt stoppen met het vergelijken met anderen. Je wilt helemaal jezelf zijn en de twijfel gedag zeggen. 

Omdat je al succesvol bent; mooi huis, lieve partner, enzovoort, denkt iedereen dat het met jou wel goed zit, maar de werkelijkheid is anders. 

Als je voelt dat je geleefd wordt,

steeds op je tenen lijkt te lopen,

dan is het tijd om weer

de leiding te nemen.

Querida (Ondernemer)

Wat ik zo fantastisch vind aan Albert’s manier van werken is dat het resultaatgerichte coachingsgesprekken zijn met humor en allemaal op een lekkere ‘down to earth’ manier. 

Zo werken we in één coachingsgesprek aan meerdere onderwerpen met diverse technieken en krijg ik veel tools aangereikt om ook zelfstandig aan slag te gaan met de veranderingen die ik wil bereiken! 

De enorme hoeveelheid aan technieken zorgde ervoor dat hij elke uitdaging die ik had kon aanpakken. 

Niet alleen het persoonlijk groeien, maar ook op succesvoller zijn in mijn business.

 Super.

Doe geen concessies

Als het om jezelf gaat. De groei die je wilt maken of het loslaten van oude blokkades, dan is het verstandig om daar geen concessies in te doen. 

Wat je hebt is in eerste alleen jezelf. Als deze “ingenieuze machine” niet soepel draaiende wordt gehouden, dan loopt het vast.

Neem de nu keuze om los te breken uit de impasse.

Als jij het probleem niet kunt wegnemen, stop dan met het te claimen!

Mijn bedrijf in de olie en gas ging als een malle. Vijftig man personeel. Drie internationale vestigingen (Houston, Abu Dhabi en Beijing) en vele miljoenen omzet. 

De enorme gedreven manier van werken ging zijn tol eisen. In 2000 kreeg ik paniekaanvallen en ik raakte de grip kwijt op mezelf en mijn bedrijf. 

Het roer moest om. Geen concessies meer doen. Alleen nog die dingen die bij mij passen. 

Het brengen van inzichten, energie en oplossingen. En dan vooral dat laatste, want daar ben heel goed in. Oplossingen brengen op een creatieve manier.

“Ik spreek uit ervaring als het gaat om enorm succesvol zijn en het niet meer weten.”

Waar mag ik jouw bij helpen?

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved