mindsetpower logo

Transformatie Coaching

Ben Jij die ambitieuze manager en ondernemer die vastloopt door stress en onzekerheid en meer wilt bereiken, zowel privé als zakelijk? Lees dan verder...

Wanneer jij het gevoel hebt vast te lopen in je dagelijks leven is dat niet gek. Hoe het gebeurt is even niet belangrijk, het is er. Door de druk van werk (het moeten) en privé leven heb je vaak het gevoel compleet geleefd te worden en alleen maar achter de feiten aan te lopen.

Je maakt dan snel de fout nog harder te gaan werken. Deze strategie werkt niet. Zo verdwijnt het plezier op alle vlakken uit je leven. Meer stress en onzekerheid dan je lief is. 

Wanneer je weer gezond en ontspannen met de omstandigheden wilt omgaan, zul je van binnenuit moeten groeien. Een sterke mindset, een krachtige identiteit en een heldere visie zijn nodig om je weer thuis te voelen in je eigen leven.

Herontdek Jezelf en Kom Terug Tot De Kern Om Authentiek Te Kunnen Handelen Zonder Stress.
Transformeer je Leven van Binnenuit in Simpele Stappen
en met Krachtige Tools. Zet jezelf weer in het licht.
Ga terug van geleefd te worden naar het leven dat je weer in eigen hand hebt!

Waarom Mindsetpower

Eenvoud

In eenvoud schuilt kracht. Dat betekent geen omslachtig gedoe of lange praatsessies, maar wel 100% resultaat.
Een verademing!

Resultaat

Alberts coachingsaanpak zorgt ervoor dat jij zonder twijfel je doel behaalt. Pragmatisch. Vanaf moment één merk je verandering.

Ervaring

Albert is vanaf 1992 succesvol coach en entrepreneur. Hij is zowel zakenman als familieman. Je zult je gezien en gehoord voelen.

actie

Zonder actie geen vooruitgang. Jij bent de kapitein, Albert jouw eerste stuurman. Hij inspireert, motiveert en stuurt je bij naar jouw gewenste resultaat

Mijn naam is Albert Buschgens. Tot 2009 was ik directeur van mijn eigen internationale bedrijf waar 50 mannen en vrouwen werkten. Werkplezier voor mijn personeel stond altijd hoog in het vaandel. Mijn mensen waren daarom betrokken en loyaal.

Vanaf 1990 richtte ik mij binnen mijn bedrijf al op coaching, aangezien ik het "gevecht" zag dat vooral mijn medewerksters ervoeren.

Zij waren ambitieus en wilden carrière maken, maar de eisen die zij zichzelf oplegden -en die hen ook door de buitenwereld werden opgelegd- werd menig medewerkster teveel. Het was niet zozeer de werkdruk waar zij last van hadden, maar vooral de combinatie met privé (gezin en sociaal leven), of in ieder geval: de verhalen daarover die door hun hoofd spookten. Hun continue kritische "zelfpraat" maakte hen onzeker en ontnam hen alle plezier op zowel zakelijk als privé vlak.

Mijn natuurlijke drang om te helpen waar ik kan, resulteerde in steeds verdere bijscholing en finetuning van mijn coaching van deze doelgroep: de ambitieuze jonge zakenvrouw die óók een ontspannen privéleven wil leiden. Om keer op keer te ervaren dat mijn coaching ervoor zorgde dat deze vrouwen een andere kijk op het leven kregen en te zien hoe zij een transformatie doormaakten van binnenuit, was geweldig om te ervaren! Er ontstond een nieuwe identiteit die ze anders in het leven liet staan. Krachtig, bewust en vol zelfvertrouwen. Plezier ging weer de boventoon voeren.

Mijn bedrijf verkocht ik eind 2008, maar het coachen bleek een passie. Dat bleef. Inmiddels help ik al 34 jaar vrouwen zoals jij. Met toewijding, ervaring en uiteenlopende tools help ik jou graag het leven weer in eigen hand te nemen en vol plezier te groeien vanuit jouw eigen kern. Leven vanuit je authentieke, zelfbewuste zelf. Geloof me, ook jij kunt deze transformatie doormaken. Maar om te bereiken wat je wilt, moet je eerst degene worden die dat van binnenuit kan. Zo binnen, zo buiten. En daar help ik je graag bij.

Hiernaast kun je een datum en tijd kiezen die jou het best uitkomt voor een telefonische ontdekkingsreis. Klik op de dag en je kunt zien hoe laat er nog een plek vrij is om te bellen.

Tijdens dit gesprek kun je alle vragen stellen die je wil. Ik neem de tijd, want je krijgt 30 minuten. 

Ik kijk er nu al naar uit om je te ontmoeten. 

Stop angst, paniek en burn-out (Sharon)

Sharon

Tijdens mijn eerste oriënterende gesprek vertelde Albert dat alles goed zou komen. Ik wist niet of dit waar kon zijn. Al jaren liep ik met die ellende in mijn lijf en hoofd. Ondanks mijn scepsis ben ik gegaan. Ik ging er dan ook open in. Nooit verwacht dat ik na één sessie als "herboren" zou zijn. Zoals ik laatst tegen Albert zei: "Er valt geen prijskaartje te hangen aan de transformatie die ik heb ondergaan". Ik voel me ontspannen, gemotiveerd en vol zelfvertrouwen. Ik heb weer zin om acties te ondernemen en uitdagingen aan te gaan. Wat mij betreft is Albert uniek als coach. Dankjewel voor alles!

Querida

Wat ik zo fantastisch vind aan Alberts manier van werken is dat het resultaatgerichte coachingsgesprekken zijn met humor en allemaal op een lekkere ‘down to earth’ manier. Zo werken we in één coachingsgesprek aan meerdere onderwerpen met diverse technieken en krijg ik veel tools aangereikt om ook zelfstandig aan slag te gaan met de veranderingen die ik wil bereiken. De enorme hoeveelheid aan technieken zorgde ervoor dat hij elke uitdaging die ik had kon aanpakken. Tot mijn stomme verbazing haalde hij ook in ongeveer 15 minuten mijn allergie voor pollen weg..
Is toch waanzinnig?

Stop angst, paniek en burn-out (Michelle)

Michelle

Ik had al heel wat aan persoonlijke groei gedaan en een beetje het geloof verloren dat ik nog echt gelukkig zou worden. Andere psychologen en therapeuten wisten me niet te raken. Via via kwam ik bij Albert terecht. Albert is pragmatisch en direct. Dat vind ik heel fijn. Ik wil weten waar ik aan toe ben. Geen formuliertjes invullen of saaie theorie. Geen zinloze oefeningen. Albert plant zaadjes die uitgroeien tot iets moois. Hierdoor gaat doorpakken als vanzelf. Verwacht geen standaard stappenplan! Albert ziet je en hoort je en weet feilloos de tools aan te reiken die bij je passen. Hij is nuchter en helder en toch vol gevoel. Per sessie kijk hij naar wat werkt. Hij bracht weer een lach op mijn gezicht en vertrouwen in mijzelf en de toekomst. Dankjewel vanuit de grond van mijn hart, Albert!

Ontdek hoe ook jij na 12 sessies op maat een totaal andere vrouw bent. 

Met een krachtige mindset, vol zelfvertrouwen en kristalhelder en zeker

over jouw te nemen stappen. Neem je leven weer in eigen hand!

Staan voor wie jij bent!

Om elke situatie die jij tegenkomt in je leven feilloos aan te kunnen zonder stress of angst (onzekerheid) is het van groot belang dat jij jezelf bent. 

Wanneer jij vanuit je authentieke zelf handelt, dan kun je de wereld aan. Je bent niet meer bezig met of je goed genoeg bent of wat een ander van je vindt. 

Je leeft vanuit helderheid en visie. Je voelt een ongelooflijke drijfveer om vast te houden aan je plan. Je denkt en praat in oplossingen in plaats van problemen. 

Je zult merken dat je een nieuwe identiteit krijgt. Alle oude negatieve verhalen die je jezelf vertelt (je blokkades) verdwijnen. 

Wellicht kun je je voorstellen wat dat voor je zou betekenen. Niet meer bezig zijn met andermans oordeel, maar los daarvan zijn, je eigen kracht achterna. Jouw ideeën, jouw creaties, jouw plannen, daar gaat het vanaf nu om. 

Een leven zoals jij het wilt. Het leven dat bij jou past. Het leven dat jij bestemd bent te leven.

Ook ik heb deze bewustwording door moeten maken en deze stappen moeten zetten toen ik als entrepreneur, eigenaar directeur succesvol wilde zijn. Kiezen jezelf te zijn, los van welke omstandigheden dan ook, heeft niets met arrogantie of egocentrisme te maken. Deze keuze is juist een geschenk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten. Kies daarom bewust voor het leven op de manier die jou het best past om gelukkig te zijn en te bereiken wat je wilt. 

Stop angst, paniek en burn-out (Ontspannen vrouw)

Jezelf laten groeien tot je authentiekste versie is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Na wat nare omstandigheden zag ik mijn toekomst niet meer zo helder voor me. Eerst dacht ik het tij zelf wel even te keren. Dit lukte niet. In een intakegesprek heeft Albert heeft hij mij het laatste zetje gegeven om met zijn coaching te starten. Wat een verademing! Wat had ik dat nodig! Iemand met daadkracht die mij op weg kon helpen. Dat is zeker gelukt!

Als je uit een diep dal komt en de impact groot is op wat een coach met je doet, dan is het vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden. Alleen ‘dankjewel’ doet tekort aan hoeveel ik aan Alberts coaching en training heb gehad. Hij maakt echt het verschil.
Stop angst, paniek en burn-out (Anniek)
Anniek
Albert vertelt jou niet wat je wilt horen, maar wat je moet weten om verder te komen en los te breken van de impasse. Albert zette de donkere bril af, gaf heldere inzichten en leerde mij om in elke situatie krachtig te zijn en vooral mezelf. Ontzettend waardevol.
.
Naast dit alles is Albert een ervaren leider, inspirerend, krachtig en vooral oordeelvrij. Wanneer je gecoacht wordt kan je je best kwetsbaar voelen, aangezien je je onzekerheden blootgeeft. Bij Albert voelde ik me veilig en dat was ontzettend fijn in het proces, want alleen dan kan je leren. Albert, bedankt voor je tijd, flexibiliteit en alles wat je me geleerd hebt. Je gaat nog heel veel mensen goed helpen en vrijmaken van de blokkades die hen tegenhouden, dat weet ik zeker!
Stop angst, paniek en burn-out (Esther)
Esther

Coachingstraject

Stop angst, paniek en burn-out (Familie)

Wetenschappelijk is aangetoond dat een nieuwe denk- of handelingswijze na ongeveer 70 dagen een patroon wordt en als gewoonte aanblijft. Wellicht ben je hier niet van bewust, maar we leven dagelijks onze aangeleerde gewoonten. 95% van wat we doen is onbewust. Dat gaat allemaal op de automatische piloot.

In een proces van verandering is het daarom belangrijk dat je:

  • je onbewuste patronen gaat herkennen,
  • helder krijgt wat jou drijft,
  • weet wat jouw visie is,
  • weet wat jouw kernwaarden zijn,
  • weet welke negatieve overtuigingen op de achtergrond draaien,
  • weet welke (niet ware) verhalen je jezelf vertelt,
  • weet hoe je de patronen stopt en verandert,
  • op elk moment bewust bent waar je bent, met wie en hoe je kunt reageren (jij hebt de leiding),
  • weet dat je elk moment kunt kiezen,
  • zelf verantwoordelijk bent voor jouw emoties

Je kunt je probleem alleen oplossen op een ander denkniveau. “Albert Einstein”. Dit houdt in dat je als mens moet groeien. Wanneer jij meer ‘bagage’ hebt, ben je in staat andere keuzes te maken. Je ontstijgt je oude IK. Dit geeft jou een vrij en  onafhankelijk gevoel en ongekende mogelijkheden.

Inhoud van een 12 weken coachingstraject

Je weet nu dat het 70 dagen duurt voordat een gewoonte blijft hangen en je daar niet meer bewust op hoeft te letten. Mijn coachingstraject duurt daarom 12 weken. Daarin zitten 12 vaste contactmomenten. Echter, omdat ik uit ervaring weet dat je soms tussen twee contactmomenten best wel eens een brandende vraag kunt hebben, ben je vrij mij tussendoor te bellen, te appen of te mailen. Ik help je graag. Daarnaast kun je 1x per week aansluiten in een besloten Facebook groep. Dit is geheel vrijwillig.

12 weken coaching

Tussentijds contact

Besloten FB groep

Online cursus

Ik weet hoe lastig het is om deze stap naar groei te maken. Wellicht heb je al eens eerder een coach gehad en resoneerde dat niet. Dat is jammer, maar ontneem jezelf door deze ervaring niet het leven dat je graag zou willen leiden.

Neem contact met me op en laat me je uitleggen hoe ik het coachen aanpak. Ik beloof je dat het de moeite waard zal zijn.

Geen fluffy gedoe, maar zinvolle actie. Want je weet... zonder actie geen resultaat.

Waar je naartoe werkt

Krachtige Mindset

Alles wat we doen is gewoonte gedreven. Het brein is lui en laat je alleen die dingen doen die ingesleten zijn en passen binnen je ‘veilige’ comfortzone. Key is dus nieuwe en betere gewoonten aanleren. Deze geven dan nieuwe acties en als gevolg nieuwe resultaten.

Nieuwe gewoonten

De juiste mindset is essentieel. Alles begint met de juiste staat van zijn. Bewust worden van je eigen kracht en weten dat je elk moment beslissingen kunt nemen die bij jou passen. Dit geeft energie en slurpt het niet op. Je brein is plastisch en maakbaar.

Herlderheid

Wanneer jij iets helder hebt, ben je in staat om de juiste stappen te nemen. Onzekerheid ontneemt je helderheid. Onzekerheid slurpt energie. Dit kan leiden tot spanning, stress en angst. Angst om stappen te zetten. Maak dus werk van helderheid.

Visie

Visie heeft zéker niet alleen met een bedrijf te maken. Voor jou is het ook belangrijk dat je weet wat je wilt. Kijk in je toekomst. Waar wil jij staan over 1, 3 of 5 jaar? En als je daaraan denkt, hoe voelt dat? Leer om het waar te maken. Ik help je graag het inzichtelijk te maken voor jezelf.

Nog meer...

Uitstelgedrag

Maar al te vaak ontwijken we taken die uiteindelijk toch gedaan moeten worden. We stellen het uit. Dit geeft echter geen goed gevoel, er ontstaat spanning. Leer wat er ten grondslag ligt aan dit uitstelgedrag en hoe je hier vanaf kunt komen.

Wat anderen vinden

Het ligt in ons DNA om continu te scannen wat een ander van ons vindt. We zoeken goedkeur en vergelijken ons met de ander. Het is gezond hiermee te stoppen. Leer hoe eenvoudig dit kan zijn. Jij bent wie je bent en je bent altijd goed genoeg.

Zelfbeeld

De meeste tijd hebben we wel enig zelfvertrouwen. Maar hoe zit het met je zelfbeeld, zelfpraat of zelfwaarde? Vind jij jezelf de moeite waard of laat jij je tegenhouden door je eigen interne negatieve dialoog? 

Waarden

Je komt je bed uit omdat je iets waardevols gaat doen. In ieder geval iets dat voor jóú van waarde is. Weet jij wat jouw kernwaarden zijn? Wat drijft jou? Waar kom jij je bed voor uit? En welke waarden werken je tegen?

En nog meer...

Overtuigingen

Dat wat jij gelooft daar ga je voor. Maar is wat jij gelooft wel waar? Klopt jouw perceptie van de wereld? Helpt deze overtuiging je of houdt het je tegen? Leer nu hoe je jouw overtuigingen kunt veranderen. Behoud alleen de overtuigingen die je dienen. 

Authenticiteit

Sta voor wie je bent. We weten allemaal dat ons brein in de eerste 8 jaar van ons leven is beïnvloed door anderen, maar dat wil niet zeggen dat op een oké manier is gegaan. Leer je authentieke ik te (her)ontdekken. 

Resultaat

De resultaten die jij wilt behalen zijn identiteit gedreven. Wanneer jij de juiste identiteit hebt geïnstalleerd dan leef je de juiste waarden, heb je positieve overtuigingen en acties die resultaatzeker zijn.

Commitment

Kun jij jezelf aan je afspraken houden? Ben je gecommitteerd aan jezelf of saboteer jij jezelf geregeld? Dit doe je onbewust en goed voelt het nooit. Veeg je innerlijke lei schoon en leer weer gecommitteerd te zijn.

Om het af te maken...

Persoonlijk

De wereld waarin jij leeft is de subjectieve wereld die jij als representatie in je hoofd maakt. Het is dus belangrijk dat jouw persoonlijke verhaal zo is dat jij de balangrijkste persoon bent in dat verhaal. 

Professioneel

In je werk draag je uit wie jij bent. Zet je maskers af. Word een individu en geen persoon. Persoon is persona en dat betekent masker. Laat ook in je professionele leven jouw authentieke zelf zien.

Relaties

We hebben het over relaties tot. Relatie met je geliefde, familie, vrienden of klanten. Waar loop jij vast? Zou je daar relaxter in willen staan? Wat houdt jou tegen altijd jezelf te zijn?

Gezin

Of je nu een partner hebt, een gezin, een kleine of grote familie; jij moet kunnen bepalen hoeveel tijd en energie je (over) hebt voor de naasten in jouw leven. Laat me je helpen de balans in je leven te herstellen.

Zelfhypnose

Om een onbewust patroon op een eenvoudige manier  te transformeren maak je gebruik van zelfhypnose. Dit is eenvoudig, veilig en heerlijk om te doen. Doe je oortjes in en laat je begeleiden. 

Havening

Sommigen lopen vast in het leven omdat ze in hun jeugd trauma’s hebben opgelopen. Havening is de krachtigste tool om deze trauma’s weg te nemen. Je schoont zo heel eenvoudig je verleden op. Ik leg je graag uit wat het inhoudt en hoe het werkt. 

Communiceren

Alles is communicatie. Of het nu voorwerpen zijn, woorden of onze lichaamstaal, alles vertelt een verhaal. Leer om jouw verhaal zo eenduidig mogelijk over te brengen en beïnvloed zo maximaal op een positieve manier.

Doelen

Bij alles dat we doen stellen we een doel. Wanneer een doel wordt behaald geeft dat een emotie / gevoel. Leer nu op de meest effectieve manier je doelen te realiseren. Het is eenvoudiger dan je denkt.

12 universele wetten

We zijn onderdeel van het universum. Wanneer jij je aan de universele weten houdt, dan wordt het leven een stuk eenvoudiger en magischer. Maak je klaar om deze eenvoudige wetten te leren en te integreren. 

6 breinspieren

Vaak denken we dat we iets gewoon niet kunnen, we zijn er niet voor gemaakt. Dat is onzin. Leer de 6 breinspieren in te zetten om stap voor stap onbewust competent te worden. 

Mediteren

Misschien doe je het al, misschien niet, maar het is heerlijk om de simpele technieken van mediteren in te zetten om in korte tijd volledig chill en zelfbewust te worden. 

Breathwork

Het meest waardevolle dat we hebben is de adem. Er valt veel winst te behalen door deze goed te gebruiken. Leer simpele technieken om je lijf en geest gezonder te maken. In korte tijd voel je je  veel vitaler.