Ik ben Albert Buschgens

jouw Mindset Coach

Ik help de beste – mensen, net als jij – om een krachtige mindset te krijgen

De diepte in

Laten we met de website starten

Het is de bedoeling om een kleine positieve invalshoek van het internet te zijn voor mensen die een zoektocht zijn gestart om van oude trauma’s of blokkades af te komen. Weer prettig te kunnen leven en nieuwe kansen te zien.

Simpel gezegd, dat is iedereen die beter wil worden, het beter wil doen en meer wil bereiken in zijn persoonlijke en professionele leven.

Wat ik geloof

Ik geloof dat velen van ons aspecten van ons leven leven, dat ver beneden hun potentieel is. Onze standaard lijkt wel of we onszelf tekort willen doen! Hoewel we een aantal geweldige dingen bereiken, is er nog zoveel meer dat we kunnen. Op zeer jonge leeftijd verlaten we ons eerste psychologische adres – thuis. Het heeft vele namen – perfect, aanwezig zijn en blij om er een paar te noemen. 

Terwijl we groeien en hard werken om erbij te horen, verhuizen we naar ons tweede psychologische adres en worden we iemand die we “helaas niet diep van binnen” zijn. Hoe verder we hiervan weggaan, hoe meer we het contact verliezen met waar we echt toe in staat zijn. Het resultaat is een ongelukkig leven. Al te vaak gaat dit gepaard met Angst en Onzekerheid.

Waar kom ik mijn bed voor uit

Ik heb een enorme passie voor groei; Ik ben een fervent leerling, een zoeker naar diepgaande kennis, een grensverleggende, een zanger, een acteur en mentor die jou verder helpt. Ik vertaal de nieuwste op onderzoek gebaseerde technieken uit de neurowetenschappen, gedragseconomie en positieve psychologie in transformationele tools die onmiddellijk kunnen worden gebruikt om meer positiviteit, productiviteit en topprestaties te bereiken. 

Dit blijkt behoorlijk bevredigend werk te zijn en verdomd belangrijk! Ik laat mijn persoonlijke leven niet buiten mijn lessen. Ik heb ontdekt (en ik weet zeker dat jij dat ook hebt gedaan) dat het echte leven ons de beste lessen geeft. Je vindt me toegankelijk en persoonlijk, en je kunt me altijd een e-mail sturen en bellen. Ik reageer persoonlijk op elk bericht (tenzij je me gewoon iets probeert te verkopen!)

Mijn visie

Vele jaren geleden, tijdens een executive opleiding die ik deed, werd ik aangemoedigd om diep na te denken over hoe ik de wereld wilde dienen. Om duidelijk te maken wat voor mij echt belangrijk is en hoe ik me wilde laten zien. Uit dat proces kwam mijn persoonlijke visie naar voren en werd uitgekristalliseerd. Het vat het grote ‘waarom’ samen achter wat ik dagelijks doe, voor mezelf en voor anderen. Het is de maatstaf waaraan ik elke actie meet die ik op een bepaalde dag onderneem, zowel persoonlijk als professioneel. Ik dacht dat het geen slechte zaak zou zijn om het hier met je te delen. 

Nu kun je me verantwoordelijk houden om de meest authentieke versie van mezelf te zijn. Volgens mijn visie was het goed om mensen op een energieke en diepgaande manier te inspireren en motiveren tot een betere actie naar persoonlijke groei. Daarnaast angst en onzekerheid weg te nemen die de rem zijn op jouw groei naar beter.

DOEL

Mijn doel

Om mensen eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn en hen te inspireren om het te zijn. Mensen te helpen om te groeien en oude blokkades los te laten.

MISSIE

Mijn missie

Om zoveel mogelijk gemotiveerde mensen te helpen beter te worden. Als het goed is weet jij dat jij gemotiveerd bent. Herinner altijd dat dat wat je bent altijd al goed genoeg is. Werken aan beter kan altijd.

WAARDEN

Mijn waarden

Nederigheid: ik blijf openstaan om niet perfect te zijn (mijn kinderen herinneren me er geweldig aan dat ik dat niet ben!!!) 

Empathie: ik luister zo precies mogelijk (ik kreeg twee oren en één mond)

Respect: ik herinner mezelf eraan dat elk individu uniek is en hun eigen beste expert

Zorgzaam: Mijn zorg is meer voor de groei van anderen dan voor mijn eigen prestaties

Authenticiteit: ik streef ernaar om te doen wat ik vertel (hier komt eerlijkheid om de hoek kijken!)

Mijn

Wat ik leuk vind en liever niet doe

Hou ik van

Mijn prachtige familie, reizen, komedie, imiteren, mijn kinderen, zand tussen mijn tenen, slapen, onbevreesd zijn, avocado’s, voetbal, golf, hockey, management boeken, persoonlijke groei boeken, een goed gesprek, schrijven en nieuwe trainingen ontwerpen, diepe en betekenisvolle gesprekken, de natuur – kusjes en knuffels van mijn kinderen en lief, lekker eten, lekker glas wijn, iedereen met een open mind. 

Hou ik niet van

Mensen die de wereld gebruiken als afvalbak, kleingeestigheid, sigarettenrook, files, wekkers, mensen die heel hard praten op hun mobiele telefoon op openbare plaatsen, oorlog, haat, drammers, het woord kan niet, in verse poep of kauwgom, ongelijkheid, bumperkleven, e-mail spam, wreedheid, mensen die opzettelijk hun botten kraken, oorpijn en mijn steeds tragere stofwisseling.

Wanneer je nog meer wilt weten

bel me dan gerust op.

Ik denk dat we een goed gesprek zullen hebben.