MindsetPower Methode

MindsetPower: De oplossing ligt in jou

De start om mensen te helpen met angst, paniek en burn-out werd geboren nadat Albert zelf  keihard de man met de hamer tegenkwam. Hij ontwikkelde MindsetPower om mensen te helpen en hen te leren hoe de problemen voorkomen. MindsetPower is een pragmatische “down to earth” methode. Het doel is je oude zelf te ontgroeien, waardoor je sterker en flexibeler bent. Je creëert een groeimindset. Je zult een totale transformatie ervaren. 

Geen medicatie

Wanneer een burn-out of angst en paniek toeslaan, wil je er zo snel mogelijk vanaf. Deze slopende gevoelens sluipen ongemerkt je leven binnen en dwingen je genadeloos tot stilstand. Angst en paniek slaan toe op de meest onverwachte momenten, waardoor je gevangen raakt in een vicieuze cirkel van angst. Vaak grijpen artsen, psychologen of psychiaters naar ontspanningsmiddelen of antidepressiva als oplossing. Maar Albert wilde niet opgeven aan medicatie. Hij ging zelf op zoek naar een simpele en blijvende manier om te helen.

De ingenieur

Albert ziek een mens als een unieke machine. Het volgt bevelen op. Het gevoel komt bijvoorbeeld na een gedachte of beeld. Dus hij creëerde instrumenten om negatieve patronen te herkennen en deze te veranderen. Je hebt snel in de gaten wat goed voelt en slecht. Jij wordt de meester over je eigen emoties in elke situatie; Hoe prangend die ook is. Zijn motto: “De kracht van eenvoud” maakt het ook nog bijzonder eenvoudig en plezierig.

Waar wil je naartoe groeien?

Weet jij voor jezelf dat je wilt groeien naar een krachtiger persoon? Sta je daarachter en wil je de tijd en energie in stoppen? Verandering is makkelijk, maar niet eenvoudig. Als jij de technieken toepast die je leert, maak je grote stappen en transformeer je snel.

Waarom eigenlijk MindsetPower?

MindsetPower helpt jou van binnenuit te veranderen. Het zijn enorm eenvoudige stappen die direct verandering brengen in je leven. Het is net alsof je weer vrij kunt ademhalen. Je voelt je direct meer ontspannen en krijgt weer zin in van alles. Energie stroomt weer.

De zintuigen

We hebben 5 zintuigen. Je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt. Gevoel, oftewel emotie, stuurt je gedrag. De emotie wordt aangestuurd door je amygdala (je emotionele brein). Om een emotie te starten moet je eerst iets gezien, gehoord of gedacht hebben. Door de input van je zintuigen goed af te stemmen, regel je je emoties. Klinkt als abracadabra? Nee hoor, is heel simpel. 

Alles is hetzelfde

In het leven is alles trigger / respons. Dat betekent dat je gevoel reageert op iets buiten je of wat je onbewust hoort, ziet, proeft, ruikt en voelt. Je drukt als het ware zelf steeds op een knopje dat een emotie oproept. Door de juiste technieken toe te passen wordt jij master over welke emotie jij wilt voelen in elke situatie. 

Wat bieden wij

Sowieso een no-nonsens en down to earth benadering. Niets is zweverig. Daarnaast mag je beseffen dat je niet stuk bent. Je gebruikt alleen de verkeerde technieken om je goed te voelen. Daarnaast werk je met de meest eenvoudige en uiterst effectieve technieken. Je zult versteld staan.  Hou er rekening mee dat wij niet met verzekeraars werken. Er wordt dus niet vergoed. Het voordeel hiervan is dat je vaak veel gemotiveerder bent.  Zonder verzekeraar werken betekent ook dat er van jou geen dossier wordt bijgehouden en is je privacy gewaarborgd.

We doen dit al een tijdje

Vanaf 1992 zijn we al ondernemer, waarbij coaching belangrijk was voor het personeel. Vanaf 2008 zijn we bezig met MindsetPower werk. Mindset is alles. Om te doen en te hebben wat je wilt, moet je eerst groeien naar de persoon die daarbij hoort. Hoe krachtiger jouw mindset, des te meer zul jij ontspannen je doelen halen.

En transformeren?

Het leven bestaat uit keuze en actie. Onderneem je actie of blijf je waar je bent. Stap in een nieuwe jij en plan nu een kennismakingsgesprek in. Leer hoe van binnenuit te veranderen, zodat je aan de buitenkant meer creëert.

Kies een datum en tijd welke voor jou geschikt zijn. Ik hoop je snel te ontmoeten.