MindsetPower.nl
=

Coaching Training Begeleiding Groei

Er zijn 6 kwaliteiten die wij als mens nodig hebben:

Zekerheid – Variatie – Van belang zijn – Connectie – GROEI en DELEN

Naast 1 op 1 coaching kun je ook thuis online programma's volgen om te groeien.

Wanneer jij liever thuis de programma’s volgt dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan in je eigen tempo op elke plek je
cursus bekijken. Dit kan thuis zijn, maar ook in de trein of  bus. In Nederland of in het buitenland. Precies zoals jij het wens. 

Oneliners van mensen die je voorgingen...

– Nooit gedacht dat online zo effectief zou zijn. (Saskia)
– Effectief en efficiënt. Geen files of lange ritten. Resultaat is geweldig. (Frans)
– Ik was sceptisch, maar dat vooroordeel trekt ik terug. Echt een eyeopener. (Diana)
– Ik vond het spannend, maar dat was na 2 minuten weg. Dank! (Amalie)
– Alsof ik in zijn praktijk was. Alles helder, te begrijpen en toe te passen. (Ceder)

Elke cursus kun je minimaal twee weken GRATIS thuis uitproberen en ervaren. Daarnaast hebben we ook nog een online coach-sessie. Je loopt dus geen enkel risico.

Cursus: Angst en Onzekerheid

Cursus Stop Angst en Onzekerheid

Angst en onzekerheid kunnen je op vele vlakken belemmeren om te groeien naar wie je werkelijk bent. Reële angst is een natuurlijk proces, het staat tussen jou en werkelijk gevaar.

Echter, irreële angsten, dus angst wanneer er geen werkelijk gevaar dreigt, is onnodig. Niet dat het alleen vervelend is, is het ook nog eens erg slecht voor je. Bij angst maak je adrenaline en cortisol aan. Beide ontstaan bij een vechten, vluchten en verstijven reactie. Niet alleen gaat je hartslag omhoog, zit je ademhaling hoog, en wordt je wat duizelig, maar zet je ook je immuunsysteem “op een laag pitje”. Dit is slecht nieuws voor al je organen en kan je OPBRANDEN (Burn-OUT). Credo: blijf zo ontspannen mogelijk.

Cursus: 100% Zelfvertrouwen

Angst weg en zelfvertrouwen weer terug. Met andere woorden; ik werk er naartoe om zelfvertrouwen de bovenliggende emotie te maken. We zijn geboren met zelfvertrouwen, maar hebben dit gedurende onze jeugd laten ondersneeuwen. Het is er dus nog. 

Ga stap voor stap aan de slag om in alle delen van je leven weer zelfvertrouwen te voelen. In relaties, werk, hobby, spiritualiteit, sport, enzovoort. Naast zelfvertrouwen zal ook je zelfbeeld een boost krijgen. Je durft weer ij de spiegel te kijken en te zeggen dat je van jezelf houdt.

Cursus: Stop belemmerende overtuigingen

Maak jij opmerkingen als: “dat kan ik niet”, “dat weet ik niet”, “ik ben niet goed genoeg”? Of, “als ik het doe, dan komt er nooit iets van terecht. Jij kunt het beter doen”. Of, “als ik weer word afgewezen, dan betekent dat dat het nooit iets wordt”. Dit zijn allemaal overtuigingen die jou tegenhouden om te bereiken wat je wilt bereiken. Overtuigingen werken onder de radar lijn. Je hebt ze zelf niet in de gaten. Je zegt ze en je handelt er naar. Het zijn je gaspedaal of je rempedaal.

Hoe mooi zou het zijn als je al deze belemmerende overtuigingen kan elimineren en kan veranderen in positieve, motiverende? Deze cursus helpt jou op een eenvoudige manier je van deze overtuigingen te ontdoen. Nieuwe overtuigingen betekent nieuwe acties en dus nieuwe kansen.

Cursus: Communiceer gezond

Alles is communicatie. De manier hoe we ons voelen komt door onze communicatie. De manier hoe de ander zich voelt komt door zijn of haar communicatie. Communicatie zijn niet alleen de woorden (al denken we dat vaak), maar meer de beelden die we creëren, de houding die we aannemen, de intonatie van onze stem, de staat waar we in zijn, enzovoort.

Wanneer jij weet welke invloed communicatie op jou heeft en hoe dit werkt, dan ben je ineens instaat dit voor je te gaan gebruiken. Woorden zijn krachtig, maar de juiste woorden gecombineerd met onbewuste communicatieve signalen zijn heel krachtig. Wanneer jij communicatief sterk bent, en dat is gewoon eenvoudig te leren, kun jij doelen halen die je eerst niet wist te realiseren.

Cursus: Vind je Purpose

Purpose in your life

Als mens blijf je zingeving zoeken in het leven. Eerst draaf je als jong mens door en dan vaak alleen omdat anderen je geadviseerd hebben een bepaalde richting te nemen. Is goed voor de zekerheid. Alleen kom je er later achter dat zekerheid niet het summum is.

We weten allemaal dat we ons opperbest voelen als we iets doen dat zin geeft, toch? De tijd vliegt, energie krijg je en je lach blijft maar rond je mond. Hoe mooi zou het zijn als een cursus jou de richtlijnen geeft om weer dicht bij je kern te komen? Weer te weten wat er bij jou hoort. Waar je goed bij voelt en waar jij in de morgen je bed voor uitkomt. Deze cursus neemt je mee op dit pad.

Cursus: Vijf krachtige technieken

5 krachtige oefeningen vierkant

Als mensen hebben we allemaal emoties. Emoties bewegen ons en sturen ons. De Engelsen zeggen “Emotion is Energie in Motion”. We weten hoe boosheid ons kan sturen of verdriet… maar, is het verstandig dat de emoties ons sturen? Zou het niet mooier zijn als jij bepaalt hoe je de emoties inzet?

Dit boek met korte cursus vertelt jou precies hoe je de emoties ten goede voor jou inzet. Bij een brein waarbij de emoties te hoog oplopen kom je in vechten, vluchten en verstijven. Je denkende brein is dat “weg”. Vandaar dat het enorm belangrijk is dat jij bepaalt hoe je je in elke situatie, en waar je ook bent, voelt. 

De G6 cirkel uit de psychologie toont het. Een gebeurtenis, zo zeggen zij, krijgt bij jou een interne waarneming (dit is alleen jouw perceptie). De waarneming creëert een gevoel en hieruit vloeit de actie. Stel nu dat jij dit onder controle hebt. Geen stress, maar ontspanning. Geen woede, maar ontspanning. Altijd een heldere geest. Dit boek is de sleutel.

Albert Buschgens coacht vanaf 2006 en heeft ervaring in het wegnemen van blokkades, optimaliseren van zelfvertrouwen en het begeleiden bij het succesvol maken van bedrijven.

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved