Ik ging van succesvol zakenman

Naar Paniekaanvallen​

Naar gepassioneerde coach

Angst en paniek kan iedereen overkomen. Niets om je voor te schamen. Ik heb mezelf bewezen, en honderden anderen, dat je dit kunt keren. Laat mij ook jou uitleggen hoe dit te doen. Wees weer groots en pak dit moment. Bel 0636430220 voor meer informatie.

Schrijf je in om maximaal 1 keer per week belangrijke informatie over STOPPEN VAN JE ANGST EN ZO HET VERKRIJGEN VAN MEER ZELFVERTROUWEN te ontvangen en …  ontvang NU dit geweldige boek GRATIS.  Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de  Privacy Verklaring  Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven. * Raadpleeg altijd je arts voordat je iets met je medicijnen verandert.

Al vanaf 2006 help ik mensen om een krachtige Mindset te krijgen.​

Ik ben een creatief mens en zoek graag naar oplossingen. Door deze eigenschap ondervind ik weinig problemen, omdat mijn hele systeem dat niet oproept. Ik kijk dus steeds naar het andere eind van het spectrum. De wet van polariteit zegt: elk probleem heeft zijn of haar oplossing. 

Sterker nog… jij hebt een probleem omdat je weet dat er een oplossing is. Je hebt alleen hulp nodig om daar te komen. Tot 2006 deed ik dat door producten te ontwikkelen die de klant nodig had om het probleem weg te nemen. 

Ondanks mijn veerkracht kreeg ik toch een paniekaanval op de N11.

Ik werkte al jaren met plezier. Mijn bedrijf ging goed. Ik had, zo ik dacht, het goed voor elkaar. Tot het misging.

Ja, als je een bedrijf runt met 50 man en je vliegt de wereld rond voor de zaak dan zal er wel eens spanning zijn. Je piekert weleens. Maar dat op de N11 een ruk aan me lijf werd gegeven had ik nooit verwacht. Plots wilde mijn stuur iets anders dan ik. Mijn hart ging naar 300 slagen per minuut, zweet gutste van mijn voorhoofd, ik trilde als een malle, kon niet meer helder denken. Al met al: PANIEK.  

Wat was dat? Ik ontspande me en dacht dat dit wel zou weggaan. Maar het ging niet 1, 2, 3 weg. Sterker nog; het werd erger. Ik kon er mentaal lastig mee omgaan. Voor anderen was ik “onverslaanbaar”. De man die alles wel regelde. Maar nu ineens niet meer. Ik vond dit heel lastig om er met anderen over te hebben. Bang dat ze me een watje zouden vinden. Dit maakte me op dat moment eenzaam en nog onzekerder. Hier moest ik van af en zo snel mogelijk.

 Ik ben dus gaan onderzoeken wat de reden kon zijn en daarnaast natuurlijk eventuele oplossingen. Ik werd NLP practitioner, NLP master, NLP trainer, Hypnose coach, Hypnotherapeut, Enneagram trainer, EFT practitioner en nog veel meer. Ik wilde een hele uitgebreide gereedschapskist. Ik wilde alles leren over het brein en deze te resetten, ZONDER MEDICATIE!

Ik leerde dus ontzettend veel en had daarnaast mijn eigen levenservaring. Vanaf 2006 help ik gemotiveerde en enthousiaste mensen die met veel energie aan hun groei willen werken. Mensen die ook plots meer angsten voelen en waar de onzekerheid steeds op de loer ligt. Ik weet dat veranderen niet eenvoudig is en dat je er energie in moet steken. Net als bij alles dat je leert ga je door de fases: Onbewust Onbekwaam – Bewust Onbekwaam – Bewust Bekwaam en Onbewust Bekwaam. Dit kost tijd en energie.

Ik heb 98% van mijn cliënten geholpen naar waar zij wilden komen. Dit deed ik niet, maar ZIJ ZELF. Het is een samenwerking zoals een coach met zijn client behoort te doen. Ik train je en leer je nieuwe skills. Skills die je misschien onbewust weet, maar bewust niet. Ik leer jou jouw onbewuste waar te nemen en aan te passen waar nodig. Deze samenwerking leidt altijd tot succes.

Waar ik ook voor sta

Om verder te komen in het leven moet je de feiten onder ogen durven te zien en er niet al te veel fictie van te maken. Dit vertroebelt de zaak en maakt het alleen maar erger. Er zijn ook een aantal zaken waar ik voor sta.

 • Eerlijkheid. Ik hou niet van lulkoek (pardon my language).
 • Ik deel graag. Wat weet jij al? Ik zit vol met ideeën en deze deel ik ook.
 • Maak het licht. Zie oplossingen en niet de problemen.
 • Zie iets als uitdaging, dat neemt de moeilijkheid weg.
 • Duw je graag vooruit – trekken doe je aan een dood paard.
 • Wees ontspannen en jezelf. Ik loop op gympies met mijn shirt uit mijn broek.
 • Actie is belangrijk daarom sta graag te coachen, zittend is te passief.
 • Actie actie actie. Actie zorgt voor verandering. Altijd hou je hetzelfde resultaat, wanneer jouw acties hetzelfde blijven.
 • De kracht van samen. Jij en ik kunnen alles is mijn motto.
 • Eenvoud. Hou het simpel. We praten over 5 zintuigen, toch?
 • Kortste weg is een rechte lijn. Maak daarom geen stap te veel, als het eenvoudig kan.
 • Ik heb ook hobby’s. Ik hou van zingen, dansen, acteren, spelletjes, sport en imiteren.
 • Ben dol op herkaderen. Aan elke kant zit een keerzijde.
 • Zo heb ik er nog wel een paar, maar die mag je zelf ontdekken

Tot snel en met energieke groet,

Albert

Albert Buschgens coacht vanaf 2006 en heeft ervaring in het wegnemen van blokkades, optimaliseren van zelfvertrouwen en het begeleiden bij het succesvol maken van bedrijven.

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved