Dat veranderen makkelijk is, wil niet zeggen dat het eenvoudig is.

Start wel vandaag voor een mooier morgen!

Zie de oplossingen en blijf niet bij het probleem hangen

Ik weet uit ervaring (sorry dat het wat soft klinkt) dat angst de emotie is die jou belemmert. Is dat erg? Nee! Dit kan iedereen overkomen. Niets om je voor te schamen. Ik heb mezelf bewezen, en honderden anderen, dat je dit kunt keren. Laat mij ook jou uitleggen hoe dit te doen. Wees weer groots en pak dit moment. Bel 0636430220 voor meer informatie. 

Al vanaf 2006 help ik mensen om een krachtige Mindset te krijgen.

Ik ben een creatief mens en zoek graag naar oplossingen. Door deze eigenschap ondervind ik weinig problemen. Ik kijk dus steeds naar het andere eind van het spectrum. De wet van polariteit zegt: elk probleem heeft zijn of haar oplossing. 

Sterker nog… jij hebt een probleem omdat je weet wat de oplossing is. Meestal vind je die oplossing zelf, maar soms heb je hulp nodig van een coach. Als coach ben ik instaat jouw sensaties (angsten, trauma, onzekerheid of fobie) weg te nemen. 

Maar dan ben je niet klaar. De sensatie heeft je in een comfort zone geplaatst en daar moet je uit. Dat betekent dat er doelen gesteld worden voor de toekomst. Het brein moet weer getraind worden op veerkracht. 

Tot 2008 hielp ik klanten in de industriële wereld met producten te ontwikkelen die problemen oplosten. Na 2008 help ik nog steeds met het oplossen van problemen, maar dan van mentale aard. (Je zult merken, wanneer je bij me bent, dat ik geen verschil maak tussen problemen in een hoofd of daarbuiten)

Ondanks mijn veerkracht kreeg ik toch een paniekaanval op de N11.

Vanaf 2008 wilde ik mensen gaan helpen met mentale problemen, nadat ikzelf in 2000 paniekaanvallen kreeg uit het niets. Tot dat moment herkende ik mezelf niet als iemand met stress of angst. Toch gebeurde het. 

Je kunt natuurlijk zeggen: “Ja, als je een bedrijf runt met 50 man en je vliegt de wereld rond voor de zaak dan zal er wel eens spanning zijn. Je piekert dan weleens”. Maar dat op de N11, richting het werk, een ruk aan me lijf werd gegeven had ik nooit verwacht. Plots wilde mijn stuur iets anders dan ik. Mijn hart ging naar 300 slagen per minuut, zweet gutste van mijn voorhoofd, ik trilde als een malle en kon niet meer helder denken. Al met al: PANIEK.  

Dit ging niet 1, 2, 3 weg. Sterker nog; het werd erger. Tot dat moment was ik voor anderen “onverzettelijk”. De man die alles wel regelde. De rots in de branding. Maar ineens niet meer. Ik vond het heel lastig om er met anderen over te praten. Bang dat ze me een watje zouden vinden. Dit maakte me best onzeker. Hier moest ik dus van af en zo snel mogelijk.

Ik ging aan de slag en ben gaan onderzoeken wat de reden kon zijn en daarnaast natuurlijk eventuele oplossingen. Ik werd NLP practitioner, NLP master, NLP trainer, Hypnose coach, Hypnotherapeut, Havening practitioner, Enneagram trainer, EFT practitioner, Access Bars Practitioner en nog veel meer. Ik wilde een hele uitgebreide gereedschapskist. Ik wilde alles leren over het brein om deze te resetten en ZONDER MEDICATIE! 

Ik leerde dus ontzettend veel en had daarnaast mijn ervaring. Vanaf 2008 (eigenlijk al vanaf 1993 toen ik mijn eerste personeelslid aannam) help ik gemotiveerde en enthousiaste mensen die met veel energie aan hun groei willen werken. Ik weet dat veranderen een hele klus is en dat je er energie in moet steken. Net als bij alles dat je leert ga je door de fases: Onbewust Onbekwaam – Bewust Onbekwaam – Bewust Bekwaam en Onbewust Bekwaam. Dit kost tijd en energie. Ik help je daarbij. 

Weg die sensaties en welkom heldere toekomst.

Ik heb 98% van mijn cliënten geholpen naar waar zij wilden komen. Dit deed IK niet, maar ZIJ. Het is een samenwerking zoals een coach met zijn client behoort te doen. Ik coach je angsten weg, train je in doelen stellen en halen en leer je nieuwe skills om nog beter je plek in de wereld te vinden. Skills die je misschien onbewust weet, maar bewust niet doet. Ik leer jou jouw onbewuste waar te nemen en aan te passen waar nodig. Deze samenwerking leidt altijd tot succes.

Waar sta ik voor?

Om verder te komen in het leven moet je de feiten onder ogen durven te zien en er niet al te veel fictie van te maken. Dit vertroebelt de zaak en maakt het alleen maar erger. Er zijn ook een aantal zaken waar ik voor sta.

 • Eerlijkheid. Ik hou niet van lulkoek (pardon my language).
 • Ik deel graag mijn kennis. Ik zit vol met ideeën en ook deze deel ik.
 • Maak de zaken licht en herkenbaar. 
 • Zie oplossingen en niet de problemen.
 • Zie iets als uitdaging, dat neemt de moeilijkheid weg.
 • Duw je graag vooruit – trekken doe je aan een dood paard.
 • Wees ontspannen en jezelf. Ik loop op gympies met mijn shirt uit mijn broek.
 • Actie is belangrijk daarom sta graag te coachen, zittend is te passief.
 • Actie actie actie. Actie zorgt voor verandering. 
 • Altijd hetzelfde doen, geeft hetzelfde resultaat.
 • De kracht van samen. Jij en ik kunnen alles is mijn motto.
 • Eenvoud. Hou het simpel. We praten slecht over opgeslagen informatie van 5 zintuigen. Ja, toch?
 • Kortste weg is een rechte lijn. Maak daarom geen stap te veel, als het eenvoudig kan.
 • Ik heb ook hobby’s. Ik hou van zingen, dansen, acteren, spelletjes, sport en imiteren.
 • Ben dol op herkaderen. Aan elke kant zit een keerzijde.
 • Zo heb ik er nog wel een paar, maar die mag je zelf ontdekken
albert buschgens

Tot snel en met energieke groet,

Albert

Wat neem ik mee om jou te helpen?

Mijn achtergrond als ingenieur en de combinatie met o.a. NLP (practitioner, Master en Trainer), Enneagram trainer, Hypnose technieken, Hypnotherapie, Havening, Access Bars, Energy Healing (niet spooky) en 16 jaar ervaring  creëerden een methode dat helder is en zeer snel resultaat oplevert. Gewoon de kracht van 1-VOUD. Geen soft gedoe, maar actie. Het gaat om vertragen als het lastig wordt en toch ACTIEF blijven, terwijl jij minder streng wordt voor jezelf.

Je wordt gecoacht om je probleem helder te hebben en weg te nemen. Daarnaast train ik je zodat de technieken helder zijn en beklijven.

Wat anderen zeggen

Waarom ik?

Drie redenen: 

 1. Mijn echte, verifieerbare expertise. 
 2. Mijn coach – train & presentatie-stijl is een “vreemde” combinatie van solide neurowetenschap, ervaring en lachwekkend entertainment. 
 3. Ik krijg de resultaten die jij wilt.
Albert lachend

Wil je weten wat er nog meer te vinden is over Albert. Wie is hij zonder coach pet?

Kantoor

Social Media

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved